El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aquestes són les esquadres cristianes 'de blancs' i el Mig dels Asturians

Amb tot el que han transmès a les Entrades, és evident que els festers no fan esquadra tots els anys

Sempre és un goig veure als components de les esquadres de blancs baixar pels carrers del centre d'Alcoi. Encara que no tenen un càrrec ni porten un disseny innovador, les cares d'alegria i amor per la festa són indescriptibles. Fins ara, l'Entrada s'ha desenvolupat amb normalitat i sense importants incidències. 'La creueta' ostenta la Filà d'en Mig a 2018. Tot al vídeo.

Sempre és un goig veure als components de les esquadres de blancs baixar pels carrers del centre d'Alcoi. Encara que no tenen un càrrec ni porten un disseny innovador, les cares d'alegria i amor per la festa són indescriptibles. Fins ara, l'Entrada s'ha desenvolupat amb normalitat i sense importants incidències.

En aquest vídeo gravat per ARAMULTIMÈDIA oferim totes les esquadres de blancs de les filaes sense càrrec. També ha sorprés molt el disseny de la Filà Asturians. 'La creueta' ostenta la Filà d'en Mig a 2018 i el disseny ha sigut de Juan Climent 'Juanín'; el cap batedor ha sigut Juan Carlos Anduix, mentre que el cap d'esquadra ha estat representat per José Alberto Oltra. Tot al vídeo.