El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aquests són els 12 concerts i les 5 pel·lícules que formen la programació d'estiu a Alcoi

Acte en l'estiu de 2017 / AM
També hi ha programació esportiva i d'oci

En tots els barris es projectaran pel·lícules durant l'estiu. També hi haurà música amb les bandes d'Alcoi. Tota la programació la podeu consultar a la imatge de la notícia. Raül Llopis destaca que "aquest any hem volgut separar la programació cultural de la resta, pense que tenim una gran oferta de concerts a la nostra ciutat i el públic podrà gaudir de la música al carrer". Les activitats es completen amb activitats a les piscines i rutes guiades

Músiques d'estiu i cinema d'estiu és la proposta de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi per als mesos de juny, juliol i agost. Es projectaran les pel·lícules a la plaça de la Uixola, el carrer Teodoro Llorente, plaça Centenari, parc de Cantagallet i plaça Ferrandis i Carbonell. Raül Llopis, regidor de Cultura, apunta que "cada barri tindrà la projecció d’una pel·lícula". Tota la programació de música i cinema la podeu consultar a la imatge de la notícia.

Hi haurà concerts de les bandes d’Alcoi, grups de dolçaines i percussió, així com de l’Orquestra Simfònica d’Alcoi a través de Sinfonatura, en la plaça Ferrandis i Carbonell, la plaça El Fossar, la plaça de Dins, l’auditori Amando Blanquer, la Glorieta i la Font Roja. Són 12 concerts i 5 pel·lícules. La programació compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana a través de la XV Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la Generalitat Valenciana i Institut Valencià de Cultura, la XXIII Campanya de Música als pobles de la Diputació d’Alacant.

Llopis afirma que "aquest any hem volgut separar la programació cultural de la resta, pense que tenim una gran oferta de concerts a la nostra ciutat i el públic podrà gaudir de la música al carrer".

Aquesta altra programació a la qual es refereix el regidor se centra en l'activitat a les piscines. Els dijous, 5, 12, 26 i 9 d’agost de 10 a 13 hores hi haurà activitats infantils amb unflables a la Piscina Municipal 'José Trenzano Alós' amb entrada gratuïta per als menors de 16 anys. A més els majors de 65 anys tindran l’entrada gratuïta a totes les piscines municipals els dilluns de juliol i agost.

Cal destacar que les rutes guiades de 'Descobreix Alcoi' tampoc se'n van de vacances. Els dissabtes de juliol i agost seguirà la campanya Descobreix Alcoi amb la Ruta Europea del Modernisme. També hi haurà visites guiades a la Sarga els diumenges 1 i 15 de juliol i 5 i 19 d’agost. El diumenge 29 de juliol serà la visita les excavacions arqueològiques d’El Salt i el diumenge 26 d’agost, Escenaris de la crònica negra d'Alcoi (1900 – 1936).