El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aquests són els 6 candidats que opten al càrrec d'Ambaixador Moro

Substituiran a Juan Javier Gisbert / AM

Ells són Ricard Segura Falcó, Jorge Rabanal Botella, Jordi Linares Botí, Óscar Martínez Albero, Antonio Delgado Ferrer i Jordi Pérez Moncho.

El pròxim dissabte 23 de febrer a les 11 h al Casal de Sant Jordi se celebrarà el concurs on es donarà a coneixer la nova figura de l'Ambaixador Moro de la festa alcoiana.

Finalitzat el termini d'admissió, l'Associació de Sant Jordi ha comunicat que hi ha 6 candidats per al càrrec. Ells són Ricard Segura Falcó, Jorge Rabanal Botella, Jordi Linares Botí, Óscar Martínez Albero, Antonio Delgado Ferrer i Jordi Pérez Moncho.

Pel que fa al món fester, aquesta setmana hi ha hagut canvis en l programació dels actes oficials per a 2019.  L'Associació de Sant Jordi ha decidit avançar la Glòria Infantil al 22 d'abril, en lloc del 28 d'abril com estava previst, després que s'hagen convocat eleccions nacionals per a l'últim diumenge del mes.

Des de l'ASJ consideren que la coincidència amb les eleccions fa que "la proclamació de la Festa per part dels menuts no es puga desenvolupar com l'esdeveniment mereix, ja que no es poden dedicar a l'acte tots els efectius que són necessaris".