El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aquests són els establiments que ofereixen servei a domicili o per emportar a Alcoi

Web alcoi.comercioscomunitatvalenciana.com

El llsitat d'establiments es pot consultar a aquest enllaç

Més de 80 comerços a Alcoi ofereixen la possibilitat de repartiment a domicili o de recollida. Tots ells apareixen en el portal del Comerciant de l'Ajuntament d'Alcoi.

Els negocis que vulguen sol·licitar la seua inclusió al directori de comerços amb servei a domicili poden dirigir-se a l'àrea de comerç a través del correu electrònic comercio@alcoi.org, telèfon 965537113 o Whatsapp 618683299. El llistat de negocis compta amb el suport de l'Ajuntament d'Alcoi amb la col·laboració de Federació de Comerços i Afins d'Alcoi, ACECA, Mercats municipals i Cambra de Comerç d'Alcoi i es pot consultar a aquest enllaç.

Cal recordar la creació de l'eina denominada «Aficweb. Comerciants i Professionals». Una solució integrada amb el mapa de comerç de proximitat de la Comunitat Valenciana, que permet crear una web personalitzada per a cada comerciant, professional o empresa de serveis. Aquesta web a més d'informació rellevant, també permet publicar productes, promocions i serveis.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, indica que "sabem que el teixit comercial està sent un dels principals perjudicats per la Covid-19, per la qual cosa a més de crear un directori local de negocis que ofereixen un servei especial, vam posar en marxa aquesta eina perquè poguera tindre un espai per a donar a conéixer els seus productes i treballar en línia. Continuarem treballant pel comerç de la nostra ciutat".