El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aquests són els festius locals d'Alcoi que faltaven per recuperar: 11 d'octubre i 19 de novembre

Ja podeu contrastar-lo amb el calendari laboral i vore si aconseguiu un pont.

També s'ha acordat com a festius del 2022 els dies 22 i 23 d'abril, per tal de celebrar les festes de Moros i Cristians entre el 22 i el 24 d'abril.

Dilluns 11 d'octubre i divendres 19 de novembre d'aquest 2021 seran festiu a Alcoi. Són els dos dies que quedaven pendents després de no poder celebrar les festes en abril.

Actualització a 20 de setembre de 2021: la conselleria d'economia incorpora els dos festius d'Alcoi al calendari oficial, i es publica en l'annex del Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Des d'economia recorden que són dies inhàbils per a treballar, retribuïts i no recuperables

________________________________

El Consell Econòmic i Social d'Alcoi ha acordat els dos dies per a recuperar els festius locals no gaudits en abril, i que ara es ratificarà en el plenari d'aquest divendres 2 de juliol. Els nous festius aquest 2021 són el dilluns 11 d'octubre i el divendres 19 de novembre.

Des del consistori recorden que l'anul·lació dels festius locals aquest 2021 es va decidir de manera consensuada entre el CES, el Consell Econòmic i Social; i l'Associació de Sant Jordi. Tots dos també han acordat ara fixar els festius d'abril del 2022 el 22 i 23 d'abril, amb previsió de poder celebrar la trilogia com era habitual.