El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aquests són els horaris del Servei de Transport Universitari fins al Campus de la UA en Alacant

Flota de Vectalia, qui gestiona el servei

El Servei de Transport Universitari (STU) que connecta els pobles de L'Alcoià i El Comtat amb el Campus de la UA en Alacant manté els horaris habituals d'anys anteriors. Cal destacar que fins al 14 de setembre hi haurà un autobús d’anada i un de tornada i, després, es reprendran els horaris habituals.

El curs encara no ha començat per als estudiants universitaris, però el STU ja ha començat a funcionar. L’alumnat que comence els seus estudis el present curs 2020/2021 ja pot sol·licitar la seua targeta de transport, mentre que les persones que ja disposen d’ella i l’hagen emprat per al curs anterior han de sol·licitar la seua renovació abans del 31 d’octubre. Les sol·licituds enguany es fan íntegrament de forma telemàtica des de la seu electrònica de la Mancomunitat, amb l’objectiu de fer el tràmit més còmode i segur per als usuaris.

Les primeres setmanes de setembre el servei compta amb dos autobusos, un d'anada a les 7 h i un de tornada a les 15.30 h. A partir del 14 de setembre, quan comença el curs acadèmic, els autobusos tornaran a fer l'horari habitual, amb 6 opcions d'anada i 9 de tornada. L’autobús fa el trajecte que uneix Muro, Cocentaina i Alcoi amb el Campus de la Universitat d’Alacant en Sant Vicent del Raspeig i funciona de dilluns a divendres, a excepció dels festius, durant el període lectiu, d’acord amb el calendari acadèmic, que estipula els dies lectius, festius, períodes d’exàmens i períodes de vacances.

El servei de transport disposa d’autobusos dedicats que connecten Muro, Cocentaina i Alcoi amb el campus de la Universitat d’Alacant a Sant Vicent del Raspeig però, a més, els usuaris de l’STU poden viatjar a la línia regular Alcoi-Alacant al mateix preu reduït. La Mancomunitat ha habilitat una pàgina web amb tota la informació.

Preus i horaris

Els abonaments disponibles són els següents:
• Abonament 1 viatge. 1,80€.
• Abonament 10 viatges. 16,50€.
• Abonament 20 viatges. 32€.
• Abonament mensual. 55€.

Els viatges es poden adquirir, una vegada l’usuari dispose de la seua targeta de transport, als departaments de joventut d’Alcoi, Cocentaina i Muro i a l’estació d’autobusos d’Alcoi.