El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ARA ENTREVISTEM a Francesc Valls, alcalde de Muro: "Hem volgut que entraren idees noves a l'Ajuntament i crec que ho hem aconseguit"

Com es va pactar fa dos anys, a mitjan legislatura Esquerra Unida renunciava a l'alcaldia i governaria Compromís fins al final de la legislatura

Abans que la permuta a l'Ajuntament siga un fet, ARAMULTIMÈDIA ha entrevistat a Francesc Valls. Ha reconegut que "la cohesió de tot l'equip de govern ha costat molt" encara que s'han fet realitat alguns projectes com és el cas de l'adaptació de les voreres per a persones amb mobilitat reduïda, pressupostos participatius o la democratització de les subvencions

L'actual alcalde de Muro, Francesc Valls, deixarà de ser-ho el dimecres 7 de juny. Com es va acordar, presentarà la seua renúncia i el dissabte 10 de juny ja governarà Compromís. Concretament l'alcaldessa per la coalició nacionalista serà Jacqueline Cerdá. Abans que la permuta a l'Ajuntament siga un fet, ARAMULTIMÈDIA ha entrevistat a Francesc Valls.

Ha reconegut que "la cohesió de tot l'equip de govern ha costat molt" encara que s'han fet realitat alguns projectes com és el cas de l'adaptació de les voreres per a persones amb mobilitat reduïda, pressupostos participatius o la democratització de les subvencions. Tot al vídeo.