El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Araceli Poblador, subdelegada del govern, a Alcoi: "Gràcies a la intervenció dels ciutadans s'han pogut salvar 3 vides"

La dona i la filla "han millorat bastant" en les últimes hores, mentre que el fill es troba "pitjor" però "també està evolucionant bé". 

Alcoi s'ha concentrat a la Plaça d'Espanya per mostrar la seua repulsa als fets ocorreguts la vesprada del diumenge 21 de març a l'Avinguda Hispanitat. La principal novetat sobre les víctimes és que la dona i la filla "han millorat bastant", mentre que el fill es troba "pitjor" però "també està evolucionant bé", segons ha indicat, Araceli Poblador, subdelegada del govern a Alacant.

Vora 250 persones s'han concentrat a la Plaça d'Espanya per tal de condemnar l'agressió, presumptament, d'un home als seus dos fills i a una dona. Poblador ha volgut agrair la col·laboració diutadana, ja que "gràcies a la intervenció dels ciutadans s'han pogut salvar 3 vides". La subdelegada també ha confirmat que "no hi havia denúncies prèvies ni indicis" per maltractament. Tampoc hi havia cap dada al sistema viogen".


L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, ha reconegut que el succés "ha commocionat a tota la ciutat" i que volem que la família "reba i senta tot el suport del conjunt de la societat". També han assistit representants de tots els grups polítics de la corporació. Araceli Poblador ha afirmat que "s'està investigant tot el que ha pogut passar" i ara "és el moment d'estar amb la família". La concentració ha acabat amb un emotiu aplaudiment per part de tots els assistents.