El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aracil, nou president de l'Associació de Sant Jordi per majoria absoluta

Un moment de les votacions /LG
Ratificades les festes per al 25, 26 i 27 d'abril

Amb normalitat i tranquil·litat ha transcorregut la jornada electoral d'aquest dissabte al Carrer Sant Miquel. Amb més rapidesa de l'esperat, les 52 persones que s'han reunit al Casal amb dret a vot han decidit que Carlos Aracil serà el president i Roque Monllor el vicepresident amb 39 i 40 vots a favor i 11 en contra respectivament. Alberto Rivas i Gonzalo Abad són nous vocals mentre que a la mateixa assemblea s'ha aprofitat per ratificar la proposta de l'Ajuntament per celebrar les festes entre el 25 i el 27 d'abril. Com a anècdota, Jordi Martínez, regidor del ram, no ha votat.

Amb normalitat i tranquil·litat ha transcorregut la jornada electoral d'aquest dissabte al Carrer Sant Miquel. Amb més rapidesa de l'esperat, les 52 persones que s'han reunit al Casal amb dret a vot han decidit que Carlos Aracil serà el president i Roque Monllor el vicepresident amb 39 i 40 vots a favor i 11 en contra respectivament. Alberto Rivas i Gonzalo Abad són nous vocals mentre que a la mateixa assemblea s'ha aprofitat per ratificar la proposta de l'Ajuntament per celebrar les festes entre el 25 i el 27 d'abril. Com a anècdota, Jordi Martínez, regidor del ram, no ha votat.

Les votacions han transcorregut sense cap incidència i Aracil serà president. Aquest diumenge a les 10:30 a l'esglesia de Sant Jordi tindrà el seu primer acte amb la imposició de medalles. Aracil ha obtingut 39 dels 52 vots (Majorals, directiva i primers trons), 11 en contra i 2 abstencions. Pel que fa al vicepresident, Roque Monllor, l'han votat a favor 40, 11 encontra i 1 abstenció.

Els dos nous vocals són Alberto Rivas (Navarros) i Gonzalo Abad (Bascos). Gonzalo amb 32 a favor, 17 en contra i 3 abstencions i Alberto amb 34 a favor, 15 en contra i 3 abstencions.

Dates de les Festes

Les festes se celebraran entre el 25  i el 27 d'abril tal com ha proposat l'Ajuntament. En teoria, és el Casal qui proposa i el consistori qui refrenda, però enguany amb la nova polèmica del calendari i el referèndum frustrat proposat pel regidor Jordi Martíez, les tornes s'han canviat. Per cert, que el regidor, Jordi Martínez, s'ha abstés en aquesta votació.

Reforma de l'estatut

No s'ha fet cap referència a la revisió dels estatuts que proposen els 13 de Sanus i segons fonts del Casal, "aquesta qüestió de la revisió dels estatuts està en marxa des del mes de juliol i en breu començarem a treballar de ple".