El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Ni cansament pel partit del Reial Madrid ni distracció per la fama mediàtica. El Deportivo compleix en Lliga i supera un rival directe com l'Oriola en la hipotètica carrera per evitar el descens. Jona i Raillo han marcat.

Més informació

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

ARAMULTIMÈDIA & Mireia Martí Expósito vos desitgen bon 2021 (i oblidar 2020)

  • Mireia té una sorpresa per als lectors d'ARAMULTIMÈDIA i per a tots els seus amics i familiars. I ens la presentarà en breu

És un any especial i volem festejar que s'acaba i que vindrà un millor (ho té fàcil) amb un vídeo que ens ha escrit, gravat i editat la periodista col.laboradora d'Aramultimèdia, Mireia MartíHa fet produït un gran treball i ens fa saber alguns missatges tan importants com ara emotius.

De la factoria audiovisual de la família Martí-Expósito i com mana la tradició d'iniciar el Nadal en el Pont del 8 de maig, ARAMULTIMÈDIA vol festejar que acaba 2020 i que esperem un 2021 tranquil i fora de casa: Ja saben, pels bars, els parcs i viatjant.

Són algunes de les comandes que els professionals que de manera directa i indirecta treballem en AM els he fet als Reis d'Orient, que com ben bé saben, venen a Alcoi cada 5 de gener (de manera autèntica).

Gràcies a tots i a totes i prengueu atenció al que Mireia ens vol dir...