El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

ARAMULTIMÈDIA amb la Festa alcoiana a Fontilles

11 filaes i pràcticament tots els càrrecs han visitat aquest dissabte el sanatori de Fontilles. Hem està allà i hem gaudit d'un gran dia.

Gran jornada festera i festiva amb centenars de festeres i festers alcoianes que han gaudit de la música i de la llicència que els regala aquest dia en el qual poden lluir els vestits fora de les fonteres alcoianes.

Visita als pavellons dels malalts, Missa, Diana, processó, dinar multitudinari i per suposat l'entrada Moro-Cristiana. Els càrrecs, inclòs Sant Jordiet -Juanjo Valls- han pogut vestir per última vegada els seus trajes especials i deixen ja de regnar com a màxims representants d'aquesta Festa.

L'oratge ha acompanyat les 11 filaes que s'han congregat convocades per la Penya Fontilles i han mostrat -com sempre- bon humor i devoció per Sant Jordi.

ARAMULTIMÈDIA ha estat a Fontilles i els oferirà el breu un complet vídeo.