El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ARAMULTIMÈDIA aposta pel servei públic amb el debat electoral

Aramultimèdia, el digital informatiu de les comarques
Des de les 17 a l'Àgora, dimecres 9/12

Aramultimèdia aposta per innovar pel que fa als models informatius i de servei públic. Un fet periodístic sense precedent amb el qual aquest diari degà de la premsa digital a les comarques, pretén posar cara a cara els representants polítics dels 5 partits més importants que es presenten a les eleccions del 20D. A Aramultimèdia estem contents perquè ens agrada estar a prop de la gent i servir a la col·lectivitat.

Aramultimèdia aposta per innovar pel que fa als models informatius i de servici públic. Un fet periodístic sense precedent amb el qual aquest diari degà de la premsa digital a les comarques, pretén posar cara a cara els representants polítics dels 5 partits més importants que es presenten a les eleccions del 20D. A Aramultimèdia estem contents perquè ens agrada estar a prop de la gent i servir a la col·lectivitat.

Aquest 9 de desembre serà un dia que marcarem al calendari d'AM com un dia especial, d'aquells que recordarem. El diari compleix ara 13 anys (5 com a Aramultimèdia i 7 com Alcoidigital) i es consolida com el digital de referència informativa de les comarques, escrit al 100% en llengua valenciana i centrant l'interés periodístic en allò que ocupa i preocupa els habitants d'aquest territori.

La Sala Àgora acollirà un esdeveniment que serà gravat en fals directe i pujat d'immediat al canal youtube del diari. El presentarà la periodista Lirios Silvestre acompanyada per Rubén Lledó a la tècnica.

Volem convidar tota la ciutadania, els partits polítics i la resta de mitjans de comunicació a viure aquest esdeveniment de la Democràcia que, per primera vegada, s'organitza en un lloc obert i es grava en vídeo.

Serà un document important per als electors i també per als equips de campanya dels polítics que podran analitzar al detall comportaments, comunicació verbal i no verbal.

No s'ho poden perdre.