El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ARAMULTIMÈDIA arriba a FITUR per contar tot el que ofereixen les nostres comarques en Madrid

FITUR 2018 ha obert les portes, i allí està Aramultimèdia
Estem a la fira turística més important d'Espanya

Contarem les propostes de les diputacions d'Alacant i València, la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat, l'Associació Alacant Turisme Interior, etc. També informarem de les propostes d'Alcoi i es desplaçarem fins a la Plaça de Callao per viure el desfile provincial on participa Cocentaina. Representants de l'Hotel Vila de Muro també visiten FITUR

Un any més, aquest mitjà de comunicació digital i en valencià, s'ha desplaçat a la fira de turisme més important d'Espanya: FITUR Madrid 2018, que se celebra entre el 17 i el 21 de gener. Part del pavelló 7 està dedicat a la Comunitat Valenciana i, com no podia ser d'altra manera, les nostres comarques estan presents.

Contarem les propostes del Patronat de la Costa Blanca i València Turisme, i també de la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat o l'Associació Alacant Turisme Interior. També informarem de les propostes d'Alcoi i es desplaçarem fins a la Plaça de Callao per viure el desfile provincial on participa Cocentaina. Representants de l'Hotel Vila de Muro també visiten FITUR.

A banda de vídeos amb declaracions dels principals protagonistes també farem una cobertura en directe mitjançant les xarxes socials.

Si vols saber més sobre tot el que es pot vore a FITUR, ací pots consultar les propostes d'Alcoi o Cocentaina, del Patronat de la Costa Blanca o de València Turisme.