El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ARAMULTIMÈDIA informa també de l'Atzeneta i dels equips esportius més rellevants de la Vall d'Albaida de la mà de Vicent Gandia

L'Atzeneta
  • Vicent Gandía, un experimentat periodista esportiu de la Vall d'Albaida és el nostre home. De fet ja ha començat a produir informacions molt completes sobre l'Atzeneta i tot l'esport de la Vall d'Albaida.

Perquè sóm d'ací, perquè ens interessa el que passa a nostra casa i a la dels nostres germans i cosins. Perquè el Periodisme de Proximitat és la nostra raó de ser. Per tot això, ampliem el focus informatiu i fitxem Vicent Gandia, un reconegut periodista que ens contarà puntualment l'actualitat esportiva de l'Atzeneta d'Albaida i també els equips i els esportistes més rellevants de la Vall d'Albaida, especialment el CD Ontinyent i l'Ontinyent 1931.

Reprenem així un projecte que ARAMULTIMÈDIA ja va posar en marxa el 2010 i que les diferents crisis posteriors ens va obligar a suspendre. Perquè la vocació informativa del digital en valencià de referència en les Comarques Centrals abastava l'eix Xàtiva-Ontinyent-Alcoi-Ibi-Xixona-Banyeres. Perquè ens uneix la Llengua, però també els sectors productius, els costums, les Festes i enguany, també el futbol.

Ho recuperem i comencem amb els esports i especialment amb l'Atzeneta d'Albaida de David Albelda, que aconseguí el mes d'agost davant del Deportivo Alcoyano l'ascens històric a la Segona B. Però també seguirà tot l'esport de la Vall d'Albaida, inclosos  l'Ontinyent 1931 i el CD Ontinyent.

Vicent Gandía, un experimentat periodista esportiu de la Vall d'Albaida és el nostre home. De fet ja ha començat a produir informacions molt completes sobre l'Atzeneta i els equips de futbol d'Ontinyent. Un informador amb llarga trajectòria ràdio i premsa. Al programa radiofònic BENCADELL ESPORTIU i en premsa al Periòdic d'Ontinyent, Levante o ARAMULTIMÈDIA.

 Volem arribar on la premsa autonòmica no ho pot fer, i l'Atzeneta queda ara 'protegit' informativament per ARAMULTIMÈDIA.

Gràcies, Vicent i Amunt Atzeneta!