El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ARAMULTIMÈDIA participa en la Fira de Professionals del Col·legi La Salle d'Alcoi i orienta els més joves en el futur laboral

Alguns dels alumnes que s'han interessat pel Periodisme / AM
Han participat vora 160 alumnes de 4t d'ESO i Batxiller

Un any més, el Col·legi La Salle d'Alcoi ha organitzat la Fira de Professionals per tal d'intentar aclarir als alumnes alguns dubtes sobre que estudiar els pròxims anys. El nostre redactor, Rubén Lledó, ha participat com a representant del Periodisme local i ha explicat com és el seu dia a dia i els motius per triar aquesta professió.

Un any més, el Col·legi La Salle ha organitzat la Fira de Professionals per tal d'intentar aclarir als alumnes alguns dubtes sobre que estudiar en els pròxims anys.

Han estat vora 20 professionals de distints oficis i centres educatius de formació superior (policies nacionals, enginyers, advocats, Campus d'Alcoi de la UPV...) o també un graduat en Periodisme que exerceix aquest ofici a Alcoi.

El nostre redactor, Rubén Lledó, ha participat com a representant del periodisme comarcal, i ha explicat com és el seu dia a dia i els motius per triar aquesta professió que combina l'auidovisual amb l'art de contar l'actualitat.

A la jornada han assistit vora 60 alumnes de 4t d'ESO i 100 alumnes de 1r i 2n de Batxillerat. Tots ells han preguntat sobre el Grau en Periodisme, les eixides professionals i també han donat una visió sobre com veuen ells el futur de la comunicació. ARAMULTIMÈDIA agraeix al Col·legi La Salle que hagen comptat amb aquesta empresa periodística alcoiana per participar d'aquesta interessant iniciativa.