El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ARAMULTIMÈDIA t’acosta als glorieros, pregoners de la Festa alcoiana

Moisés Casa, gloriero dels Alcodians, ens ha explicat els seus orígens festers

Com cada any, i ja en van 5ARAMULTIMÈDIA ofereix els seus lectors i lectores vídeo-entrevistes on els glorieros i glorieres ens parlen de les expectatives que s'han marcat per a aquest esdeveniment fresc i anunciador de la Trilogia.

Caixa Ontinyent, IMPRIDEKOR, Vectalia, la Universitat d'Alacant, Café Sou de Licores Sinc, Jornet & Casa Abogadas, Bar Bahia2, Unión Alcoyana, Fernando Cano-Ropa para hombre i l'Ajuntament d'Alcoi són els responsables de l'elaboració d'aquests vídeos. Sense la seua col·laboració econòmica no seria possible.

Així que, com des de fa cinc anys, amb l'arribada d'abril, els glorieros i glorieres tenen el seu espai per a expressar-se i contar-nos les seues impressions, sentiments i expectatives.

Mai abans els gloriers i glorieres havien tingut l'atenció dels mitjans de comunicació. Eren anònims, personatges de filà, simples representants de les seues filaes. Ara, tenen nom, cognom i una història darrere que els contem.

Aquest dimecres poden visualitzar el vídeo-entrevista del glorier dels Alcodians, Moisés Casa, que ens parla de la seua trajectòria i del que pensa que viurà diumenge 21 d'abril a les 10 del matí en la plaça de l'Ajuntament.

Estiguen atents perquè cada dia, en ARAMULTIMÈDIA, el Facebook i el youtube del diari o el Facebook youtube del canal GlorierosAlcoy, poden gaudir dels vídeos.

I si t'ho vas perdre, ací et recordem també la vídeo-entrevista amb el gloriero dels Cides, Carles Esteve