El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ARAMULTIMÈDIA visita l'exposició “Unión Alcoyana Seguros, 140 anys d'història”

El palauet de Don Remigio Albors forma part de la fisonomia de la plaça central d'Alcoi. Va estar reformat en l'any 1928, i es va condicionar com a sucursal bancària l'any 1975. Ja en el 2002 es rehabilita per acollir les oficines d'Unión Alcoyana Seguros, ús actual.

El Palauet de Don Rigoberto Albors, seu d'Unión Alcoyana Seguros a la plaça d'Espanya, es pot visitar fins al 20 de desembre amb motiu del 140 aniversari de la companyia. Es tracta d'una ocasió única, ja que és la primera vegada que aquest emblemàtic edifici s'obri al públic. ARAMULTIMÈDIA ha visitat l'exposició i et porta un petit tast en vídeo d'allò que es pot gaudir fins al 20 de desembre.

L'exposició consta de 125 obres pictòriques dels fons d'Unión Alcoyana, una selecció molt especial, conformada per obres de pintors alcoians de finals del segle XIX i principis del XX, i on trobem quadres de Sorolla, Casanova, Emilio Sala i molts altres.

El Palauet de Don Rigoberto Albors es pot visitar mitjançant les visites guiades que Unión Alcoyana ha organitzat, en horari de 18.00 a 20.30 h de dilluns a divendres, i de 10.00 a 13.00 h els dissabtes.

Més informació al següent enllaç.