El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ARAMULTIMÈDIA amb l'Associació de Mitjans de Proximitat

València acull aquest 18 de novembre la presentació d'AMIC Valencians, l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació Valencians de la qual forma part ARAMULTIMÈDIA. La trobada serveix també per a celebrar la primera Jornada de Mitjans de Proximitat. 

Des d'ARAMULTIMÈDIA apostem per la informació propera, la de les nostres comarques, i en valencià. I sempre en afany de millorar i saber traslladar al lector allò que l'interessa, de manera fiable i contrastada. Ens quedem en casa per atendre a la informació d'ací, però eixim per aprendre què fan altres mitjans similars en altres comarques, establir nous contactes i fonts, i aprendre més sobre el món de la informació de proximitat. Volem professionalitzar-se cada vegada més, i també, siguem sincers, aprendre noves formes i vies de generar ingressos, que ens ajuden a mantindre la nostra missió periodística. 

És per tot açò que ARAMULTIMÈDIA s'ha associat amb AMIC Valencians, l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació Valencians que es presenta en societat aquest mateix 18 de novembre, a l'Hotel Senator Parque Central de València. Acaba de començar a rodar, però ja som més de 30 mitjans valencians, impresos o digitals. De les nostres comarques també trobem ElGrat amb Les Muntanyes. Com expliquen des de la mateixa associació, "L'AMIC Valencians es presenta com una oportunitat per mostrar la força d'anar junts, les capacitats, utilitats i sinergies que es generen amb un treball en xarxa i compartit".

A més de la presentació d'AMIC Valencians, també tindrà lloc la primera Jornada de Mitjans de Proximitat, amb les conferències de Susana Lluna, consultora d'estratègia digital; i Rosalía Lloret, directora de relacions institucionals i públiques d'OPA, l'Associació d'Editors Europeus.