El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aroa Mira no es retracta de les seues crítiques a la Conselleria d'Oltra

Aroa Mira, regidora de Benestar Social a l'Ajuntament d'Alcoi/Ajuntament d'Alcoi

Des de la Conselleria s'assegura que es manté una "comunicació directa i fluida" amb l'administració alcoiana.

Continua la controvèrsia en relació a les paraules de la regidora de Benestar Social, Aroa Mira, on es posava en dubte la gestió de la Conselleria gestionada per Mónica Oltra. L'edil, després d'haver estat interpel·lada des de Vicepresidència del Govern Valencià, no té cap intenció de retractar-se i es reafirma en les seues declaracions.

Recordem que en l'últim plenari el Partit Popular d'Alcoi es va fer ressò d'un correu que va arribar per error als grups de l'oposició, on la titular de Benestar Social li transmetia a una companya de govern el seu malestar per la gestió del programa 'Major a Casa', del qual s'encarrega la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives capitanejada per Mónica Oltra. La regidora apuntava concretament a que la gestió era un "desastre".

La socialista assegura que compta amb el suport del líder de la seua formació, l'alcalde Toni Francés, i que la seua prioritat és "treballar pels interessos dels ciutadans", per la qual cosa es reafirma en les seues paraules

Davant de les preguntes d'aquest mitjà de comunicació, des de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives es manté un to conciliador, responent per correu electrònic que l'ens autonòmic "manté una política de comunicació directa i fluida amb les administracions locals, i que l'Ajuntament d'Alcoi no és una excepció".