El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aroa Mira serà diputada a les Corts

Els socialistes alcoians tindran presència a les Corts amb Aroa Mira. 

Qui fins ara era la diputada socialista per Alacant a les Corts, Toñí Serna, serà nomenada secretària autonòmica de Cooperació, així que deixa el seu escó que ocuparà la següent en la llista, l'alcoiana Aroa Mira.

Canvis en la configuració del Consell, amb un increment de la presència alacantina. I és que Toñi Serna, diputada socialista per Alacant, serà nomenada secretària autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica. La il·licitana haurà de deixar així l'escó a les Corts per ocupar el seu nou lloc a l'organigrama de la Generalitat.

Els socialistes alacantins van aconseguir 10 escons en les últimes eleccions autonòmiques, i el número 11 en la llista és l'alcoiana Aroa Mira, així que serà ella la convocada a ocupar aquest escó. Aroa Mira assegura estar sorpresa, però "amb molta il·lusió, perquè a mi la política m'agrada". Mira havia abandonat la política local fa ara any i mig, perquè considera que "ja havia fet el que havia de fer", i ara està animada pel pas a la política autonòmica, "és un aprenentatge. Tot són experiències per a la vida i a mi m'agrada sumar".

Des que va deixar la política local, Aroa Mira col·labora amb la Fundació Novaterra i recentment ha iniciat un projecte en el centre especial d'ocupació. Assegura que vol compaginar la tasca política amb la Fundació, almenys amb el projecte amb el qual s'ha compromés.