El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arrana la vuitena excursió de 'Contarelles i camins' a Ibi

Arrana la vuitena excursió de 'Contarelles i camins' a Ibi
L'activitat és gratuïta i es dura a terme el dia 26 de maig a les 9.30 h a la Plaça de les Corts d’Ibi

El pròxim 26 de maig tindrà lloc, la vuitena arranca de 'Contarelles i camins' a Ibi, a les 9.30 h a la Plaça de les Corts d’Ibi amb la intenció de fer país i acostar la riquesa cultural que està a l'abast de la ciutadania.

La vuitena excursió de 'Contarelles i camins' arranca el dia 26 de maig. Si vols participar, solament has d'anar a les 9. 30 hores a la Plaça de les Corts d’Ibi per visitar el Barranc dels Molins i, de vesprada, a les 17.30 hores, el Museu del Joguet.

L’activitat és gratuïta, però cal reservar el dinar, que costa 20 €, telefona'n al 659 051 088.

Com sempre, Contarelles i Camins aplega un bon nombre d'entitats de les comarques del centre i el sud del País Valencià amb la intenció de fer país i acostar la riquesa cultural que està a l'abast de la ciutadania.

Aquesta iniciativa ha comptat amb la implicació d'associacions com la Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó, l'Ateneu Cultural Republicà de Petrer, la Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià La Costera, la Coordinadora Comarcal per l'Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa, la Coordinadora Comarcal per l'Ensenyament en Valencià de la Marina Alta, La Coordinadora de l'Alcoià i Comtat pel Valencià, la Cívica, l'Associació Cultural l'Antina de Santa Pola, Escola Valenciana, el Raig de Crevillent i el Rogle de Novelda.