El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arranca a Alcoi un Moniàtic revitalitzat

Cartell de l'esdeveniment./ AM
La programació s'estén entre dijous i dissabte a diferents indrets de la ciutat

Aquest dijous 18 de setembre arranca el Moniàtic, el festival autogestionat de cultura alternativa d'Alcoi que es recupera després d'alguns anys sense tenir-ne notícia. Es celebra entre dijous i dissabte a diferents llocs de la ciutat, sempre amb entrada lliure

Aquest dijous 18 de setembre arranca el Moniàtic, el festival autogestionat de cultura alternativa d'Alcoi que es recupera després d'alguns anys sense tenir-ne notícia. Es celebra entre dijous i dissabte a diferents llocs de la ciutat, sempre amb entrada lliure.

El Moniàtic 2014 s'ianugura al Centre Ovidi Montllor amb la projecció de 'Diles que se vayan', el documental de les Marxes de la Dignitat del 22M, i seguidament al pub L'Escenari amb una actuació de l'actor Héctor Arnau presentant el programa complet del cap de setmana.

El programa del Moniàtic continuarà divendres de nit, desdoblant-se en un concert de rock a La Nave de Max i una sessió de música electrònica al pub Bad Voodoo (carrer Joan de Joanes, 1). Dissabte, a més, serà la jornada central del festival amb un intens programa d'actes a la seu de l'Ateneu Cultural El Panical, que arrencarà a migdia i es prolongarà fins la matinada. El cartell de concerts està format per Antiguo Régimen, We Are Not Brothers, Los Koplowitz, Mkm, Ix+Víctimas Civiles, Arthur Caravan, El Diluvi i Marco Pompero.

El Moniàtic està organitzat per les associacions Música de Telers, Insònit i Ateneu Cultural El Panical. A més, compta amb la col·laboració de diferents entitats i empreses que contribueixen a fer possible l'esdeveniment com ara Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, el Casal Centre Ovidi Montllor, Pub L'Escenari, Pub Bad Voodoo, La Nave de Max, Licores Sinc, Mota Estudio, Arròs Movie, Gràfixman i Radioaktiva.