El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arranca el Deportivo Alcoyano 18/19 amb il·lusions renovades, Vicente Mir i banquetes de Champions

Les noves banquetes de El Collao /AM

180 abonats en els primers dies. S'incorporen Alberto i Primi a la disciplina de Mir

Primer dia de 'cole' per als jugadors del CD Alcoyano, que afronten amb moltes novetats el nou curs a les ordes de Vicente Mir i baix el mandat de Juan Serrano. Novetats la primera sessió alcoianista, amb la incorporació del central Primi i l'interior Alberto, els dos cedits per l'Elx. Cares conegudes, però també incorporacions de pes en la categoria, com ara De Lerma, que ve del Toledo o Pajarero, central de l'Ebro. Aquells que visiten El Collao estos dies trobaran la gespa impecable i també unes noves banquetes per als entrenadors i els suplents: unes banquetes de Champions League. Per cert, ja hi ha vora 200 socis.

Dia de reencontres i de novetats al Collao. Juan Serrano, somrient, com cada any a estes altures, ha donat la benvinguda els veterans i els nous. Els últims han tastat el sabor i la màgia del Collao per primera vegada i s'han exercitat de la mà de Vicente Mir, el nou míster (l'any passat va entrenar l'Elx en el primer tram de Lliga) i de Mario Fuentes. El fins fa dos mesos capità del Deportivo ara és el segon entrenador; un home destinat a unir el vestidor i a aportar la seua experiència al planter.

Barreda, Bañuz, Navarro, Ribelles, Nieto o Ruso han fet d'amfitrions als nous fitxatges. Pajarero (Ebro), De Lerma (Toledo), Rubio (Deportivo Aragón) i Hermosa (La Nucía). I aquest dilluns, poc abans de l'entrenament, han signat el seu contracte el central Primi i l'interior Arturo. Els dos vénen de l'Elx cedits, encara que el segon va jugar l'any passat a l'Ontinyent.

Ha estat estrany no veure ni Gato (Sabadell) ni Álvaro García (Intercity de Sant Joan d'Alacant) després de tres campanyes lluint la samarreta del Deportivo. 

Les oficines del Deportivo trauen fum amb les ofertes de jugadors de tot Espanya que desitgen jugar a Alcoi. En les pròximes hores s'esperen més fitxatges, perquè els partits de pretemporada es disputraran a finals de mes. Els més propers, el dia 27 a Cocentaina i el 29 a Alcoi davant l'Elx de Segona A.

Banquetes de Champions

El Collao està en obres. Les banquetes han estat totalment renovades i han desaparegut les antigues; incòmodes i que s'inundaven amb facilitat. Ara han construït unes a l'estil Champions League, a l'altura de la gespa i amb butaques. Baix de Gol B també estan reconstruïnt el que serà un gimnas i una sala multi-uosos.