El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arranca la campanya del Tirisiti per als centres escolars

A partir del 21 de desembre i fins al 5 de gener el Principal acollirà les funcions per al públic general, les entrades per als quals es posaran a la venda el dia 19 de desembre a partir de les 19 h a través de ticketalcoi.

S'espera la campanya del Tirisiti d'enguany atraga al voltant de 15.000 espectadors.

 

.

El Teatre Principal acollirà fins al 21 de desembre les 119 funcions del Tirisiti que s'han programat enguany per a la campanya escolar. Cal dir que 111 d'aquestes funcions ja es troben completes, i que les restants corresponen a aquelles que estan programades per a últimes hores de la vesprada.

A partir del 21 de desembre, i fins al 5 de gener, el Principal acollirà les funcions per al públic general, les entrades per a les quals es posaran a la venda el dia 19 de desembre a partir de les 19 h a través de ticketalcoi.

L'espectacle del Tirisiti transcendeix les pròpies instal·lacions del Principal, i repartirà la seua màgia en altres espais com El Casal del Nadal, la Font Roja, el Museu Provincial de Bombers, el Museu Arqueològic i el de la Festa; així com els diferents espais expositius de la ciutat com l'IVAM-CADA ALCOI o la Llotja, que oferiran activitats complementàries a les de les funcions.

Quan a la procedència dels assistents cal destacar la gran acollida que el Tirisiti té a les comarques de l'Alacantí, La Marina Baixa i Baix Vinalopó. També a La Vall d'Albaida, La Costera i La Safor, comarques a les quals s'han de sumar algunes que s'han incorporat darrerament com la Vega Baixa i el Baix Segura.