El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arranca la lectura del Tirant Lo Blanc al CIP FP Batoi d'Alcoi

Lectura del Tirant al CIP FP Batoi / AM
Participen unes 250 persones

Primer, al matí ho farà l'alumnat dels centres escolars, IES Pare Vitòria, IES Cotes Baixes, CEIP Miguel Hernández, CEE Tomàs Llàcer, Col·legi Sagrada Família, Col·legi Sant Vicent de Paül i Col·legi La Salle. I a la vesprada, a les 17 h, començarà la lectura de la resta de ciutadans, d'entitats i dels partits polítics d'Alcoi, introduït per l'escriptor i professor Carles Cortés, Vicerector de Cultura de la Universitat d'Alacant

Ja són 15 anys que els alumnes dels centres educatius d'Alcoi lligen el Tirant Lo Blanc a Alcoi. Està organitzat per les Biblioteques Municipals i la Coordinadora de l'Alcoià-Comtat pel Valencià. Primer, al matí ho farà l'alumnat dels centres escolars, IES Pare Vitòria, IES Cotes Baixes, CEIP Miguel Hernández, CEE Tomàs Llàcer, Col·legi Esclaves, Col·legi Sant Vicent de Paül i Col·legi La Salle.

I a la vesprada, a les 17 h, començarà la lectura de la resta de ciutadans, d'entitats i dels partits polítics d'Alcoi, introduït per l'escriptor i professor Carles Cortés, Vicerector de Cultura de la Universitat d'Alacant.

Raül Llopis, el regidor de Cultura, diu que són "imprescindibles aquesta mena d'iniciatives, amb les quals s'aconsegueix fer valdre i preservar els elements constitutius de la nostra identitat com a poble".