El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arranquen les obres de Sant Francesc aquest dijous 14 de maig

Tanques i passadors preparats en la Placeta de Sant Francesc
  • Amb un pressupost de vora 400.000 euros, les obres s'allaragran fins a agost

Pràcticament tots els portals del carrer Sant Francesc tenen penjat un cartell que els anuncia que aquest dijous 14 de maig s'inicia la reurbanització d'una de les vies més populars i més decadents del centre d'Alcoi.

En la placeta de Sant Francesc es podie veure en la vesprada d'aquest dimecres tanques i passadors per a iniciar les obres. Les senyals de prohibició d'aparcament anuncien les obres, i en cada portal penja un document en el qual s'informa que dijous arranca la reurbanització d'un dels carrers més autentics i amb més història del centre.

El pressupost final de l'obra serà sensiblement superior als 403.000 €, i que amb un termini d'actuació de 3 mesos l'obra hauria d'estar acabada durant el mes d'agost

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, parlava en el seu dia sobre aquest projecte i deia que: "l'obra millorarà el carrer Sant Francesc, placeta Creu Roja i Ramón y Cajal, creant una plataforma única, convertint aquesta zona en accessible i evitant el perill de lliscaments actual. Una obra, que ens permetrà recuperar l'espai per a les persones i seguir amb la revitalització del centre d'Alcoi".