El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arreplegada de material escolar per part de Noves Generacions del PP

Podeu lliurar material escolar que no necessiteu aquest dijous 13 de setembre a les 20 hores a la seu del PP d'Alcoi

Els joves populars asseguren que l'inici de curs a la Comunitat Valenciana és un dels més cars de tota Espanya. Per això enceten aquesta campanya per ajudar a famílies amb pocs recursos

Noves Generacions del Partit Popular d'Alcoi se suma a la campanya del partit a tota la Comunitat, que sota el nom #EscribiendoUnFuturo, arreplega material escolar per donar-ho a famílies que ho necessiten.

Isaac Martinet, de NNGG Alcoi, explica que "en l'inici de curs normalment parlem només de llibres, però oblidem com és d'important el material escolar per al correcte desenvolupament de l'educació en els escolars". Així, arrepleguen material escolar per a "col·laborar amb les famílies i entitats d'Alcoi que més ajuda necessiten", amb l'objectiu "d'esmorteir la manca d'ajudes del Consell en aquesta matèria. Una situació que fa que l'inici de curs en la Comunitat Valenciana siga un dels més cars de tota Espanya".

Ja s'ha fet una primera cita per arreplegar material a les portes de la papereria Natura, i la segona serà aquest mateix dijous 13 de setembre, a partir de les 20 hores, a la seu del PP d'Alcoi, al carrer Roger de Llúria 7. Tot allò que s'arreplegue, segons expliquen des de NNGG del PP, es donarà a entitats com ara Càritas perquè s'encarregue de repartir-ho entre les famílies d'escassos recursos.