El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arriba a Alcoi el nou equip ciclista femení, el Mutua Levante - Unió Ciclista Alcoi

Presentació de l'equip femení Mutua Levante - Unión Ciclista Alcoy
  • El principal objectiu d’aquesta iniciativa és donar visibilitat i fer inclusió del ciclisme femení.

La Fundación Mutua Levante continua recolzant l’esport base i femení, i signa un acord de col·laboració amb la Unió Ciclista d’Alcoi amb la creació d’un nou equip femení.

Onze esportistes, dues d’Alacant i 9 d’Alcoi, són les guerreres que vestiran el mallot blan-i-blau en les carreres de diferents modalitats. Elles són Patricia Fenoll, Pilar Serrano, Montse Martínez, Nuria Juan, Nuria Orta, Lirios Matarredona, Maria Dolores Milán, Gloria Amorós, Raquel García, Rosa Jordá i Anna García.

La presentació de l’equip femení va tindre lloc el darrere 31 de gener en la Fundación Mutua Levante i, en l’acte, van prendre la paraula Xavier Cortés, representant de la Mutua Levante; Sergio Cortés, president de la Únió Ciclista d'Alcoi; Anna Garcia, directora tècnica de l’equip femení; i Alberto Belda, regidor d’esports de l’Ajuntament d’Alcoi.

Xavier Cortés, va assegurar: “Estem molt contents per fer aquesta col·laboració. Sempre que podem, donem suport a l’esport base i, a banda, apostem per la visualització dels equips femenins”. Dues entitats ja van tindre una relació en 2021, quan la Fundación Mutua Levante va acollir l'exposició del 60 aniversari del Club Ciclista Alcoi. I ara, es consolida amb aquesta important col·laboració.

Sergio Cortés, president del Club Ciclista Alcoi va explicar el principal objectiu d’aquesta iniciativa, que és donar visibilitat i fer inclusió del ciclisme femení. A banda, es va mostrar agraït per l’ajuda de totes les empreses en aquest projecte del club: “Estic molt agraïts a tots els patrocinadors. Sempre hem tingut un vincle molt gran amb la Fundación Mutua Levante i gràcies al seu suport podem dur a terme accions com aquesta. També volem agrair a 226ers, que proporcionarà els nutrients necessaris a l’equip, a Endurance i a l’Ajuntament d’Alcoi, que sempre ha estat recolzant-mos".

Ana García, directora tècnica de l’equip,va explicar: “Hem anat evolucionant i aquesta és una etapa il·lusionant que comencem. És una cosa nova per a totes i volem provar les diferents proves ciclistes. No tot te que ser competició, el cas és donar-los a conéixer i donar visibilitat”.

Albert Belda, regidor d’esports de l’Ajuntament d’Alcoi, va afegir: “Compartim els mateixos objectius amb la Fundación Mutua Levante, i sempre donarem suport al foment dels esports minoritaris, com ara ve sent les curses de ciclisme. A banda, per a nosaltres és fonamental tindre un referent femení en ciclisme en la ciutat”.