El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arriba a Alcoi el programa Formant Emprenedors de Jovempa

Arriba a Alcoi el programa Formant Emprenedors de Jovempa
És un programa de formació gratuït amb les regles bàsiques que tot emprenedor ha de conéixer.

 Si eres un emprenedor o aspires a ser-ho, no has de perdre, Formant Emprenedors de Jovempa amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant i entitats locals de cada municipi, que ara arriba a Alcoi

Els dies 11, 12, 13 i 14 de juny en jornada de matins de 10.00 h a 14.00 h, en la Plaza Emilio Sala núm. 1, 2a Planta a Alcoi, tindrà lloc, el programa Formant Emprenedors que realitza Jovempa amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant i entitats locals de cada municipi.

Aquesta formació és gratuïta i es donaran les regles bàsiques que tot emprenedor ha de conéixer. Aquest programa es realitza amb la col·laboració d'Emprenen Junts i l'Ajuntament d'Alcoi.

El dia 11 s’aprendrà, com desenvolupar el teu pla d'empresa i pla economicofinancer que estarà impartit per Jovempa.

El dia 12 es donaran els aspectes Jurídic-Fiscals, impartit per Grup Hob.

El dia 13 Padima parlara sobre el registre de Marca, i Dones Emprenedores parlaran de Noves tecnologies:la importància de la web i xarxes socials.

I el dia 14 està programat la xerrada sobre subvencions i finançament, impartit per Jovempa i experiència empresarial per David Galvañ de Galvañ Lacados i arenados.

El mateix 14 de juny, després de l'experiència empresarial es farà el lliurament a tots els alumnes del curs d'uns diplomes d'assistència lliurats per les entitats col·laboradores i el president de Jovempa Alcoia Comtat i Foia Quino Palaci.