El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriba a Alcoi el programa Formant Emprenedors de Jovempa

Arriba a Alcoi el programa Formant Emprenedors de Jovempa
És un programa de formació gratuït amb les regles bàsiques que tot emprenedor ha de conéixer.

 Si eres un emprenedor o aspires a ser-ho, no has de perdre, Formant Emprenedors de Jovempa amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant i entitats locals de cada municipi, que ara arriba a Alcoi

Els dies 11, 12, 13 i 14 de juny en jornada de matins de 10.00 h a 14.00 h, en la Plaza Emilio Sala núm. 1, 2a Planta a Alcoi, tindrà lloc, el programa Formant Emprenedors que realitza Jovempa amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant i entitats locals de cada municipi.

Aquesta formació és gratuïta i es donaran les regles bàsiques que tot emprenedor ha de conéixer. Aquest programa es realitza amb la col·laboració d'Emprenen Junts i l'Ajuntament d'Alcoi.

El dia 11 s’aprendrà, com desenvolupar el teu pla d'empresa i pla economicofinancer que estarà impartit per Jovempa.

El dia 12 es donaran els aspectes Jurídic-Fiscals, impartit per Grup Hob.

El dia 13 Padima parlara sobre el registre de Marca, i Dones Emprenedores parlaran de Noves tecnologies:la importància de la web i xarxes socials.

I el dia 14 està programat la xerrada sobre subvencions i finançament, impartit per Jovempa i experiència empresarial per David Galvañ de Galvañ Lacados i arenados.

El mateix 14 de juny, després de l'experiència empresarial es farà el lliurament a tots els alumnes del curs d'uns diplomes d'assistència lliurats per les entitats col·laboradores i el president de Jovempa Alcoia Comtat i Foia Quino Palaci.