El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arriba a Alcoi “El tutor Burlat”, una òpera jovial i fresca

"El Tutor Burlat"

Aquesta obra va ser la primera comèdia del compositor universal valencià Vicente Martín i Soler.

L'espectacle tindrà lloc el pròxim dimecres 21 de juliol a la Plaça del Parc del Romeral a les 21:30h.

La programació de Viu l’Estiu continua el proper dimecres 21 de juliol a la Plaça del Parc del Romeral a les 21:30h. El grup cultural “Les Arts” arriba a Alcoi amb la seua gira “Les arts volants” amb la representació de l'òpera “El tutor burlat”.

Les Arts presenten un nou títol que viatja en el seu format ambulant: “Les Arts Volant”, per les places públiques dels municipis de la Comunitat Valenciana. “Les Arts Volant” és un projecte de difusió cultural dels Arts, en col·laboració amb Cultura de la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament de València. Amb aquest espectacle, “Les Arts” rendeixen homenatge al compositor valencià més universal, Vicente Martín i Soler.

Aquesta obra va ser la primera comèdia de Vicente Martín i Soler. La representació és amable, jovial i fresca com el paisatge de la camp romana on ocorre la seua trama. Evoluciona des de la crítica vetlada a les fèrries normes socials establides a mitjan segle XVIII cap a la defensa de la llibertat i l'amor per damunt de la convenció i la conveniència. Al mateix temps, exposa amb cordial clarividència el nou posicionament social de la dona en els anys previs a la Revolució Francesa.