El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arriba a Alcoi la I Mostra de Microteatre

Roda de Premsa Presentació I Mostra de Microtetre d'Alcoi
  • El Microteatre consisteix en representacions de 15 minuts, amb 15 persones en el públic en un espai de 15 metres quadrats on pots prendre una cervesa mentres gaudeixes del teatre.
  • Les entrades es poden adquirir en la següent pàgina web.

La I Mostra de Microteatre d’Alcoi és una nova iniciativa cultural organitzada per la Societat "El Trabajo" amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi, que consisteix en 15 minuts de teatre, amb 15 persones en el públic en un espai de 15 metres quadrats on pots prendre una cervesa mentres gaudeixes del teatre.

El Microteatre arriba a Alcoi a finals d’abril. Aquest format de teatre és una iniciativa innovadora i flexible tant pel guió, com per la direcció, la representació, etc. La proposta consisteix en representacions de 15 minuts amb 15 persones en el públic en un espai de 15 metres quadrats.

Les representacions començaran el 30 d'abril i acabaran el 18 de juny. Durant aquest temps, es representaran quatre sessions d'una obra cada dia. Hi haurà comèdia, drama, adaptacions teatrals de poemes d'Ovidi Montllor, representacions humorístiques del Procés, shows d'improvisació, etc.

És un format de teatre molt dinàmic i ràpid on participen, entre altres, diferents grups de teatre reconeguts a Alcoi. Segons Hugo Aracil, director creatiu de la iniciativa, “entres, consumeixes teatre i te'n vas”. Tota la programació es pot veure en la pàgina web, on es poden adquirir les entrades per 4?€.

Cal destacar que aquesta és la I Mostra de Microteatre, però la segona edició ja està en marxa per al pròxim setembre i des de l’organització s’anima a tot aquell que vulga a participar.

Raül Llopis, regidor de Cultura ha afirmat: "Alcoi tenim una tradició d’arts escèniques i moltes accions en Alcoi en les quals mostrem tot el que tenim. És un plaer acompanyar-los en aquesta nova proposta que va dur-se a la nostra ciutat que ja es du a terme en altres llocs del nostre territori espanyol. El que es busca és un teatre molt més ràpid i dinàmic i que la gent consumisca cultura que és la nostra finalitat”.

Per la seua part, Ricardo Canalejas, president de la Societat "El Trabajo" ha continuat: “des de la Societat "El Trabajo" buscàvem renovar propostes per a utilitzar el capital humà i la infraestructura escènica que tenim en la seu i vam pensar de seguida en Hugo, per la seua capacitat de novetat. Aquesta és una altra forma de veure el teatre i que la gent més jove acudisca".

Hugo Aracil, director creatiu de la iniciativa hi ha conclòs: “Alcoi és una ciutat molt preparada i totes les iniciatives culturals han tingut bona acollida per la ciutat, i vam decidir per aquest format perquè pensem que pot triomfar. Animem a tot el món a vindre i a participar en aquesta iniciativa tan innovadora”.

Pots seguir totes les novetats en el seu compte d' Instagram