El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriba el bus de la festa, direcció Benimarfull i Gaianes

Cartell bus de Festa/Ajuntament d'Alcoi

Les dates del bus seràn a Benimarfull el 28 de juliol i Gaianes l'1 de setembre

El bus de la festa torna aquest any per a les festes de Benimarful, 28 de juliol, i Gaianes a l'1 de setembre. els tiquets es poden comprar al c/Major 10 1º per 4€ + IVA i el pagament serà per targeta bancaria.

El bus de la festa torna per sext any, com a primera destinació tenim Benimarfull per al 28 de juliol, i Gaianes per a l'1 de setembre.

Els tiquets ja estan disponibles per a la seua compra fins al 24 d'agost, i es podran comprar a les instal·lacions municipals del carrer Major, número 10, 1° pis, per un preu de 4 euros més IVA. El pagament s'efectuara per targeta bancaria, però cal recordar que els tiquets no es podran comprar a l'autobús i que al bus sempre estarà present un monitor per atendre als passatgers.

Les parades tant d'anada com de tornada es trobaran al Centre Comercial Alçamora, a l'Alameda (enfront de El Teix) i a Joan Gil-Albert (enfront de l'estació d'autobús). Pel que fa als horaris, les hores d'anada són 22:30 h, 23:30 h i 00:30 h, mentre que de tornada son a les 04:30 h, 05:30 h i a les 06:30 h.

Podran fer ús d'aquest servei qualsevol persona que tinga més de 16 anys, encara que els que siguen menors hauran de portar una autorització paterna. L'autorització es pot aconseguir al següent enllaç.