El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arriba la 22 edició de la Pujada al Montcabrer

Té un recorregut de 19km amb 977 m de desnivell acumulat. El cim està a 1.389m d’altitud.

Les inscripcions per a participar en la cursa s'obrin el pròxim 15 de juliol per un preu de 15€. La Pujada al Montcabrer serà el 2 d'octubre amb eixida des de la piscina municipal a les 9h. També hi haurà una modalitat per poder fer mitja pujada i una altra per a fer marxa.

El Centre Excursionista Alcoi ha organitzat la 22 edició de la Pujada al Montcabrer, la primera de les carreres de muntanya d’aquestes característiques que es va fer a la Comunitat Valenciana.

Alberto Belda, regidor d’esports, ha destacat que es tracta “d’una cursa emblemàtica de la ciutat i la octava dins de la Lliga CursaAlcoi”.

La cita serà el pròxim 2 d’octubre amb eixida des de la piscina municipal a les 9h. Té un recorregut de 19km amb 977 m de desnivell acumulat. El cim està a 1.389m d’altitud.

Siba Sellés, representant del Centre Excursionista, ha explicat que es tracta d’una cursa clàssica de la ciutat i que esta edició serà especialment bonica gràcies a la quantioses pluges, que han fet que el paratge estiga molt verd i tinga molta aigua corrent.

A més també hi ha una modalitat de mitja pujada i una modalitat de marxa, ambdues arriben fins el Coll de Sabata.

Les inscripcions s’obrin el pròxim 15 de juliol a aquesta web per un preu de 15€. Sols hi ha 500 places (350 per a la cursa llarga i 150 per a la modalitat mitja i la marxa). El primer corredor i la primera corredora que arriben a la cima del Montcabrer guanyaran un cuixot. A més la cursa serà gratuïta per als menors de 16 anys i es realitzarà com una ‘mini lliga’ dins de la pròpia cursa en la que es premiarà als deu primers i primeres.

També ha estat presenta María Domenech, com a representat del Centre Excrusionista, qui ha animat a la participació.