El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arriba la 5a edició de Sent-em Cocentaina, un encontre noves tendències en música i educació

Arriba la 5a edició de Sent-em Cocentaina, un encontre noves tendències en música i educació

Aquest esdeveniment tindrà lloc del 16 al 21 de juliol

Ja són oficials les dades per a la 5a edició de Sent-em Cocentaina, un simposi de noves tendències en música i educació, del 16 al 21 de juliol. El termini de matrícula romandrà obert entre el 15 de maig i el 30 de juny

Ja pots matricular-te en la 5a edició de Sent-em Cocentaina, un encontre de noves tendències en música i educació.

Aquesta edició tindrà lloc del 16 i 21 de juliol, consolidant-se com l'aposta pedagògica i musical més important de l'estiu a l'interior de la Comunitat Valenciana. El termini de matrícula romandrà obert entre el 15 de maig i el 30 de juny amb places limitades

Aquest encontre està organitzat per l'Ajuntament de Cocentaina, i es dividirà en tres blocs de continguts: cursos d'instruments i direcció musical que reuniran a més de 20 professors d'importants orquestres i conservatoris, conferències obertes a tot el públic, i concerts que inundaran de música les nits de Cocentaina.

Tots els estudiants de música que ho desitgen podran anotar-se en les especialitats oferides per reconeguts professors de violí, viola, violoncello, contrabaix, flauta, oboé, clarinet, saxofon i direcció musical.

Enguany hi ha com a novetat 'masterclass d'un dia', amb classes intensives d'un dia en les especialitats de fagot, trompa, trompeta, trombó o repertori orquestral de violí.

Aquest esdeveniment cultural de primer ordre destacará per la representació de la simfonia més important de tota la Història de la Música, la 'Novena Simfonia Coral' de Beethoven, en l'espectacular marc històric del Palau Comtal.

Tota la informació sobre els diferents tipus de matrícules i la programació es poden consultar en les xarxes socials de SENT-EM COCENTAINA 2018, en la web o en el telèfon de la Casa de la Joventut de Cocentaina 965592795.