El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Arriba la Primavera Esportiva del 3 al 6 d'abril a Alcoi

Organitzat per l'Unión Alcoyana FS

Unión Alcoyana FS porta la Primavera Esportiva del 3 al 6 d'abril, un campus de futbet matinal en la setmana de primavera on els més menuts no han d'acudir al col·legi. Sens dubte, una bona forma d'ajudar a la conciliació familiar. Els entrenaments es realitzaran als col·legis Sant Vicent, Sant Vicent de Paül i Miguel Hernández. Tota la informació la podeu trobar al telèfon 662 37 85 90 (Javi).

Unión Alcoyana FS porta la Primavera Esportiva del dimarts 3 al divendres 6 d'abril, un campus de futbet matinal en la setmana de primavera on els més menuts no han d'acudir al col·legi. Sens dubte, una bona forma molt econòmica d'ajudar a la conciliació familiar. Els entrenaments es realitzaran als col·legis Sant Vicent, Sant Vicent de Paül i Miguel Hernández i les inscripcions es poden formalitzar en aquests centres educatius. Va dirigit a xiquets des de querubins fins a cadets i els entrenadors són titulats. Tota la informació la podeu trobar al telèfon 662 37 85 90 (Javi).