El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arriba la sisena excursió de 'Contarelles i camins' amb la ruta Ovidi Montllor a Alcoi

Arriba la sisena excursió de 'Contarelles i camins' amb la ruta Ovidi Montllor a Alcoi
La ruta serà el dia 10 de març a les 11.30 hores en l’escultura d’Ovidi Montllor, al final del pont del Viaducte

El dia 10 de març tindrà lloc la sisena excursió de 'Contarelles i camins' amb la ruta Ovidi Montllor a Alcoi en l’escultura d’Ovidi Montllor, al final del pont del Viaducte a les 11,30 hores.

 Aquesta vegada, la sisena excursió de 'Contarelles i camins' arriba a Alcoi. La Coordinadora de l'Alcoià i Comtat pel Valencià, ha organitzat una la ruta Ovidi Montllor al matí del dia 10 de març, que estarà guiada per Jordi Tormo, autor del llibre ‘Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula’, mentre que a la vesprada es durà a terme una ruta modernista seguint el llibre ‘Els lluitadors’ de Francesc Gisbert. I per a finalitzar es podrà assistir a la representació ‘Homenatge a Teresa’ a càrrec de la companyia La Dependent a l’Orxa a les 20 hores.

La ruta Ovidi Montllor serà a les 11.30 hores en l’escultura d’Ovidi Montllor, al final del pont del Viaducte.

Aquesta iniciativa arreplega un bon nombre d'entitats de les comarques del centre i sud del País Valencià amb la intenció de fer país i conéixer més de prop la riquesa cultural.

L’activitat és totalment gratuïta, però cal reservar el dinar que són 20 € abans del dia 7 de març. Totes les indicacions i programació del dia estan en el cartell.