El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arriba la VIII Setmana Gran del Piano amb molts concerts

Cartell de la VIII Setmana Gran del Piano

Com en les edicions anteriors, la recaudació dels concerts anirà a la Fundació Hogar Infantil d'Alcoi

L'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi ha organitzat la VIII Setmana Gran del Piano que tindrà lloc del 7 a l'11 de setembre al Círculo Industrial

'L'Internacional Piano Festival' compta de nou amb el patrocini de la Diputació d'Alacant i la col·laboració d'institucions com l'Ajuntament d'Alcoi, el Circulo Industrial, l'Unió Alcoyana i Clemente pianos. La programació s'agrupa en 5 concerts que es caracteritzen per la varietat i qualitat i, com en les edicions anteriors, la recaudació dels concerts anirà a la Fundació Hogar Infantil d'Alcoi. 

Aquesta és la programació, que comença aquest dilluns 7 de setembre a les 19.45h de la mà de l'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi:

  • Dilluns 7 de setembre 19.45h. 'El Encanto de la Música Barroca - Classic Barroque Trio'. Els protagonistes són Xavier Terol, traverso, Carmina Sánchez, soprano, i Francesc Esteve, clavecín.
  • Dimarts 8 de setembre 19.45. 'Del Alma de Beethoven al Corazón de España'. La protagonista és Marisa Blanes, piano.
  • Dimecres 9 de setembre a les 19.45h 'De las canciones de Luis Mariano al Musical'. Els protagonistes són Saray García, soprano, Pascual Andreu, tenor, i Laila Barnat, piano.
  • Dijous 10 de setembre a les 19.45h. 'Un joven talento'. El protagonista és Pol Requena, piano.
  • Divendres 11 de setembre a les 19.45h. 'Del romanticismo al tango porteño'. Els protagonistes són Erica Ramallo, violín, Georgina Sánchez, violonchelo, i Juan Gadea, piano.