El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arriba la XII edició del Concurs de Pintura Ràpida a l’Aire Lliure d’Aielo de Malferit

Primer premi de l'edició XI del concurs. Autor: Història d'Aielo
  • Tindrà lloc el pròxim 6 de juny.
  • Hi haurà un total de quatre premis.

El concurs se celebrarà el pròxim 6 de juny, entre les 08.00 i les 17.00 hores, i l'Ajuntament ha establert un màxim de 100 participants.

Un any més, Aielo de Malferit celebra el Concurs de Pintura Ràpida a l’Aire Lliure, el qual celebra la seua dotzena edició el pròxim 6 de juny, entre les 08.00 i les 17.00 hores. Des de la localitat informen que el suport i la tècnica per a pintar els quadres és d’elecció lliure.

El concurs compta amb dues categories, una Infantil, per als xiquets i les xiquetes d’entre 6 i 14 anys, i altra d’Adults. Per a inscriure’s s’ha de fer mitjançant el correu aielo.cultura@cv.gva.es, al qual la persona interessada en participar ha d’aportar el seu nom, cognoms, DNI, direcció electrònica i un telèfon de contacte. En el cas dels menors d’edat, la inscripció ha d’anar acompanyada per les dades del pare, mare o tutor/a.

Des de l’Ajuntament d’Aielo expliquen que s’ha establert un màxim de 100 concursants, i la inscripció es pot fer fins al mateix dia del concurs, abans de les 10.30 hores del matí. Ara bé, el consistori prepararà per als i les concursants inscrites abans de l’1 de junt una bossa de pícnic per a menjar o un tiquet, d’entrepà més beguda, per a consumir als comerços locals. A més, s’oferirà cafè i un dolç de benvinguda durant el procés d’acreditació dels i les participants.

Tot i que la tècnica i les mesures de suport per a la pintura són lliures, les obres que participen en la fase del concurs hauran de ser relatives a Aielo de Malferit. És a dir, paisatges, carrers, detalls o racons de la localitat que els i les participants elegiran de les àrees urbanes que l’organització determine i que es comunicaran en el moment de l’acreditació.

Per tal que l’obra entregada siga vàlida, aquesta no podrà estar firmada ni portar marc i a la part posterior haurà de conservar el número identificador entregat per l’organització. A més, cada participant ha de portar els materials necessaris per a pintar, inclòs el cavallet que posteriorment serà usat per a l’exposició i deliberació del jurat.

 

Entrega de premis

Quant als premis, el consistori repartirà un total de quatre:

- Primer premi, dotat amb 600 euros

- Segon premi, dotat amb 400 euros.

- Premi artista local, dotat amb 200 euros.

- Premi infantil, dotat amb un lot de materials valorat en 150 euros.

L'acte de lectura del veredicte i el lliurament de premis es realitzarà el mateix 6 de juny, abans de les 18.30 hores, a l'esplanada exterior del Centre Social i Cultural o en pati exterior de la Biblioteca Pública Municipal, cosa que es determinarà en funció de la normativa sanitària vigent.

Una volta finalitzada l’entrega de premis, entre les 18.30 i les 19.30 hores els participants podran deixar les seues obres a la disposició dels visitants per a la seua venda. Quant als autors no premiats, aquests podran retirar les seues obres a partir de la lectura del veredicte i lliurament de premis i fins a l'11 de juny, i les obres no retirades en aquest període quedaren en propietat de l'Ajuntament.