El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arriba una nova edició del cicle ‘Primavera per la Pau’ amb un concert d’Esteve Ferre en L’Ateneu Cultural El Panical d’Alcoi

Arriba una nova edició del cicle ‘Primavera per la Pau’ amb un concert d’Esteve Ferre en L’Ateneu Cultural El Panical d’Alcoi
El concert serà el dia 11 de maig a les 20.30 h

El dia 11 de maig a les 20.30 h començarà la ‘Primavera de la Pau’ amb un concert d’Esteve Ferre a l’Ateneu Cultural El Panical d’Alcoi, a més es faran moltes més activitats.

L’Ateneu Cultural El Panical d’Alcoi acollirà un concert d’Esteve Ferre per a començar la ‘Primavera per la Pau’, el divendres 11 de maig, a les 20.30 h. L’entrada és lliure.

Aquesta nova edició està organitzada per l’Ateneu Cultural El Panical i la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció, també farà més activitats durant aquest mes de maig, per tal de promoure el pacifisme i l’antimilitarisme.

Les activitats són els següents:

Divendres 18 de maig, a les 20 h es projectarà el documental “Arrhash” (Verí), sobre l’ús d’armes químiques contra la població durant la guerra del Rif, al nord d’Àfrica.

Divendres 25 de maig, 19.30 h hi haurà una xarrada: Desobediència civil i defensa popular no violenta a Catalunya, amb Pepe Beunza i Arbre Agulló, els primers objectors de consciència al servei militar en època franquista.

Diumenge 27 de maig es celebrarà la XV Marxa per la Desmilitarització de la serra d’Aitana. Des del Safari d’Aitana, a les 9 h (eixida des d’Alcoi a les 8.15 h des de la plaça d’Al-Azraq).