El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arriba el Nadal al Centre Comercial Alzamora d'Alcoi amb sortejos i activitats per a tothom

Hem parlat amb comerciants i amb clients d'Ibi, Cocentaina o Alcoi.

El Centre Comercial Alzamora d'Alcoi es prepara per a oferir productes i serveis de tot tipus. ARAMULTIMÈDIA ha preguntat quins són es regals preferits a clients d'Ibi, Cocentaina o Alcoi.

La diversitat de productes i la seguretat sanitària fan del Centre Comercial Alzamora d'Alcoi un lloc per poder comprar tranquil·lament. Així ens ho han contat alguns comerciants en aquest video. A més hi ha preparades moltes activitats amb sortejos, cultura i infantils.


La planta d'oci de la superfície comercial acull una exposició amb tots els cartells presentats al concurs de la Cavalcada d'Alcoi. També hi ha un piano gegant per als més menuts amb el qual es pot jugar fins al 5 de gener.


El Nadal també arriba en forma de descomptes i regals amb la ruleta ubicada a la planta baixa. Es podrà participar fins al 5 de gener i només cal fer una compra de 30 euros o més. Els Reis d'Orient també han anunciat que un patge reial estarà al Centre Comercial abans de la seua arribada, concretament entre el 28 de desembre i el 5 de gener.