El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Arriben les festes patronals de Balones

Balones / AM

Des de la parròquia de Sant Francesc inviten a tota la població i gent d'altres llocs a gaudir d'aquesta celebració i del seu programa.

Les festes patronals de Balones 2019 ja estan de camí, en no res podrem gaudir de l'esplendor que el municipi de Balones i els seus ciutadans transmeten durant 12 dies de festa, sense descans. Unes festes patronals que es fan en honor a la Verge del Rosari i de Sant Francesc d'Assís.

Des de la parròquia de Sant Francesc inviten a tota la població i gent d'altres llocs a gaudir d'aquesta celebració i del seu programa, en el que es pot destacar la seua varietat en activitats.

Dins del programa caldria destacar algunes activitats i dies concrets, entre els quals es troben el 'Pregó de Festes' a la Plaça Diputació, el dissabte 27 de juliol a les 20:00; la 'Presentació de l'Auca de Martí Gadea' a la casa de la cultura, dimarts 30 de juliol a les 20:00; per al divendres 2 d'agost la 'Missa en honor a la Mare de Déu del Rosari', a la 13:00, i l'ofrena de flors i processó en honor a la Mare de Déu del Rosari, aquesta a les 20:30; per al dissabte 3 d'agost una missa a la 13:00 i processó a les 21:00 en honor al patró Sant Francesc d'Assís, i per a finalitzar, el dimecres 7 d'agost es realitzara un campionat de cotos, parxís i tenis de taula, donant per tancat les festes de Balones.

Encara que aquestes poden ser les més destacables, cal recordar que n'hi ha moltes més que no s'han mencionat, per allò que si esteu interessats de conéixer la seua programació al complet, vos la deixem amb tota facilitat.