El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Art, cultura i conscienciació a Cocentaina per l'Orgull LGTBI

El 28 i 29 de juny a El Teular i la Casa de la Joventut

A la imatge de la notícia podeu veure el programa d'activitats complet. Tenen com a objectiu visibilitzar la diversitat i la inclusió en matèria afectiva-sexual i de gènere; i fer veure que són possibles en tots els àmbits i entorns, des de grans ciutats fins a nuclis urbans mitjans i xicotets o zones rurals

El Dia Internacional de l'Orgull LGTBI es commemora a Cocentaina el dimecres 28 i dijous 29 de juny amb activitats de tot tipus relacionades amb manifestacions culturals i artístiques. També hi haurà ball i exposicions a les instal·lacions del Centre Cultural El Teular i la Casa de la Joventut. A la imatge de la notícia podeu veure el programa d'activitats complet.

Un dels objectius de les jornades és visibilitzar la diversitat i la inclusió en matèria afectiva-sexual i de gènere; i fer veure que són possibles en tots els àmbits i entorns, des de grans ciutats fins a nuclis urbans mitjans i xicotets o zones rurals.

Amb aquestes jornades, organitzades en col·laboració entre LGTBI MARIola i l’Ajuntament de Cocentaina, es pretén acostar a la població el context i el treball LGTBI, mostrant i realçant les manifestacions culturals i artístiques que es realitzen des d'aquest àmbit, i que al mateix temps constitueixen una forma d'activisme.