El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Art Nostre torna amb una exposició de 25 obres a Alfafara

Inauguració Art Nostre
L'exposició es podrà visitar fins al 6 d'agost al Centre Cultural El Patronat d'Alfafara i l'entrada és lliure

L'exposició d'Art nostre va obrir les portes amb una visita guiada per les 25 obres formades per pintures, fotografies, il·lustracions i escultures que és podran visitar fins al 6 d'agost en el Centre Cultural El Patronat d'Alfafara  

Art Nostre torna al públic amb una exposició de 25 obres al Centre Cultural El Patronat d'Alfafara. En la inauguració l'alcaldessa de la localitat, Raquel Vicedo, va donar la benvinguda als presents i va agrair als organitzadors per comptar amb el municipi de Mariola per mostrar l'art contemporani.

La vicepresidenta de la Mancomunitat Alcoià-Comtat, Mariona Carbonell, també va  animar a visitar l'exposició. Rafael Calbo, membre de l’associació cultural Art Nostre va fer un record per a Josep Albert Mestre, impulsor d’aquest projecte, i va agrair a Rubén Fresneda i a Lucía Romero l’impuls que li han donat a aquest certamen artístic. Així mateix, va donar les gràcies a l’Ajuntament d’Alfafara i a la Mancomunitat pel suport.

Els assistents a la inauguració van gaudir d’una visita guiada per les obres a càrrec de la presidenta d’Art Nostre, Lucía Romero. L’experta va anar explicant les característiques de les il·lustracions, pintures, fotografies i escultures que s’han presentat a la V Biennal d’Arts Plàstiques.

En l'expocisió compten amb obres d’art firmades per Vincent Company Van Der Speck, Miguel Ángel Escoín, Elena Martí, Javier Pérez Vaquer, Manuel Mas, Luisa Fuster, Pau Sellés, Mónica Jover, Jaume Pérez, José Antonio Picazo, Luis Pinilla, Concha Ros (guanyadora d’aquesta edició), María Penalva, Lourdes Expósito, Patricia Mas, Antonio Miranda, Jesús Tarruella, Juan Sanz, Eduardo Serrano, Heric Van Hoorn, María Concepción Vicedo, Aitor Vañó, Moisés Gil i André Kestel.