El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Artistes alcoians s'uneixen per a promocionar el comerç local

  • Els espectacles es podran presenciar en línia, a través de la plataforma Vimeo.
  • Els negocis interessats poden inscriure's fins al pròxim 5 de juny enviant un correu amb el nom del seu negoci i telèfon de contacte a comercio@alcoi.org.

Espectacles exclusius per als usuaris del comerç local. Aquesta és la premissa d'una campanya llançada per l'Ajuntament d'Alcoi, amb la qual reactivar el consum a través de la cultura. Xavi Castillo, Sol Picó o el Club de Jazz El Mussol són alguns dels noms propis involucrats en la iniciativa.

Els comerços seran els principals destinataris de la campanya, encara que d'ella també podran gaudir els consumidors. Funciona de la següent manera: El comerciant compra una entrada per a cada un dels espectacles mensuals, entrada que es convertirà en 50 invitacions per a repartir entre la seua clientela.

El client rebrà amb la seua compra una entrada amb un codi, que haurà de validar a la web de la campanya amb el seu correu electrònic. El dia de l'esdeveniment li arribarà un correu amb un enllaç i una contrasenya. Només haurà de clicar a l'enllaç i posar la contrasenya, i automàticament se li donarà accés al concert o l'obra de teatre per poder gaudir-la a través de la plataforma Vimeo. Els negocis interessats poden inscriure's fins al pròxim 5 de juny enviant un correu amb el nom del seu negoci i telèfon de contacte a comercio@alcoi.org.

La programació de la campanya és, de moment, de 6 mesos i compta amb noms tan reconeguts com Xavi Mira, Xavi Castillo, Enric Peidro, la companyia de teatre 'La Dependent', Neus Ferri, Sol Picó o el Club de Jazz El Mussol.