El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ASDEF organitza a Alcoi 4 cursos subvencionats per a desocupats en risc d'exclusió

Per a resoldre dubtes o tindre més informació, es pot consultar la web d'ASDEF o cridar al 648655135.
 

Són 2 cursos de gestió administrativa, un de relació amb el client i un últim de disseny de pàgines web. Compten amb pràctiques en empreses i amb possibilitat d'aconseguir faena en acabar. Comencen en desembre i hi ha poques places, 10 per curs, així que cal afanyar-se. T'ho expliquem tot.

ASDEF és un centre de formació autoritzat pel LABORA que forma gent per a obtindre certificats de professionalitat. I el pròxim mes de desembre s'inicien 4 nous cursos dirigits a persones desocupades i que estiguen en risc d'exclusió social. Estan subvencionats pel LABORA, així que no suposen cap despesa per als assistents.

Són 2 cursos de Gestió Administrativa, un altre d'activitats administratives en relació amb el client, i per últim, un de confecció i publicació de pàgines web. Es fan en grups reduïts, de vora 10 persones, així que s'atén a les necessitats i nivell de cada estudiant. Tindran lloc en les dos seus que ASDEF té a Alcoi, al carrer Murillo i al carrer Fernando el Catòlic de la Zona Nord. El certificat que s'obté està acreditat oficialment en l'àmbit europeu.

En el vídeo, Cristina Femenía, responsable de formació d'ASDEF, i una de les professores, Aure Aránega, ens donen més detalls sobre els cursos, com que cal aportar un certificat d'exclusió social que realitzen els treballadors socials. Com els cursos comencen en desembre, cal començar com més prompte millor amb tots els tràmits. Si necessites resoldre algun dubte o obtindre més informació pots consultar la web d'ASDEF o cridar a Cristina al 648655135.