El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Assessorament psicològic gratuït per als joves d'Alcoi

És APSI, el nou servei que s'ofereix a l'Espai Jove d'Alcoi, i al que poden accedir de manera gratuïta tots els joves alcoians entre 12 i 30 anys.

La meitat dels joves valencians van patir ansietat durant el confinament, i ara, en aquesta 'nova normalitat', 1 de cada 4 continuen patint-la.

Segons un estudi realitzat pel Consell Valencià de la Joventut i l'IVAJ, la meitat dels joves valencians patiren ansietat durant el confinament. I ara, en aquesta 'nova normalitat', el 26 per cent continuen patint-la. Des de la regidoria de joventut d'Alcoi preparen un estudi per a saber com està la joventut alcoiana, però mentrestant, activen ja un servei d'assessorament psicològic gratuït a l'Espai Jove, APSI, per ajudar-los a gestionar les emocions.

Està atés per Ramón Álvarez, psicòleg especialista en psicologia infantil i juvenil, i director del centre Metaeduca. En el vídeo ens explica els problemes més habituals en els joves, no sols l'ansietat i depressió derivada de la pandèmia, sinó altres aspectes emocionals que es poden treballar.

Es pot demanar cita per correu electrònic o presencialment en l'Espai Jove. Les atencions individualitzades tindran lloc els dimecres i divendres, en horari de 17 a 19 hores.