El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Atac homòfob a la seu del col·lectiu ‘Ponts d’igualtat’ a Alcoi

  • El col·lectiu creu que s'han de crear ferramentes per previndre delictes d'odi a la ciutat

Durant la nit de diumenge l 10 d’octubre s'ha cremat la bandera LGTBI i part de l’escaló d’entrada de la seu situada al carrer Escola d'Alcoi i han aparegut cartells amb el nom de 'Partit nacional demòcrata'. El col.lectiu ho ha denunciat a les autoritats.

El col·lectiu de persones LGTBI ‘Ponts d’Igualtat’ ha denunciat a la Policia i a la Societat en general per mitjà d'un comunicat, un atac homòfob en les instal·lacions situades al carrer Escola 9 d'Alcoi..

El fet ha ocorregut la matinada del 10 d’octubre. Ha aparegut cremada la bandera LGTBI que hi havia penjada a la façana de l’edifici on se situa la seu i part de l’escaló d’entrada. Al lloc han aparegut també cartells baix el nom del ‘Partit nacional demòcrata’ enllaçant a una web d’ultradreta.

Aitor Pla, president de l’entitat, ha insistit en la necessitat d'una taula de treball amb l’objectiu de crear ferramentes dirigides a previndre els delictes d’odi a la ciutat d’Alcoi. Pla ha destacat també que cal reflexionar i crear un cordó sanitari cap als missatges que es fomenten des de l’ultradreta.