El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Atenció a la neu. 2 carreteres tancades i més d'una dotzena condicionades

La carretera del Revolcat, aquest 8 de gener

No és moment d'eixir de casa, ni de la ciutat, però si ha d'utilitzar el cotxe, comprove abans l'estat de les carreteres perquè l'oratge fa que varien al llarg del dia.

La neu ha obligat a tallar dos carreteres a les comarques, la d'Alcoi a Bocairent per la serra Mariola, i la d'Onil a Banyeres. Però hi ha altres 15 carreteres secundàries on cal anar amb compte, sobretot entre els pobles. A l'A-7 a Ibi i el Port d'Albaida també hi ha incidències. 

Tant Castalla com Alcoi estan tancades i no es pot eixir del municipi més que per causa justificada, i ara a més cal sumar el perill en les carreteres per la neu. A les nostres comarques tenim més d'una dotzena de carreteres afectades, i que detallem a continuació. 

L'A-7 té dos punts amb incidències: a Ibi i en el port d'Albaida.

Hi ha tancades dos carreteres: la de Bocairent a Alcoi per la serra de Mariola; i la CV-803 entre Banyeres i Onil. A prop també està tancada la CV-665 a Ontinyent, i cal gastar cadenes a Castelló de Rugat.

15 carreteres secundàries estan condicionades. Açò significa que cal anar en atenció i comprovar l'estat de la carretera abans perquè les condicions poden empitjorar. Ací s'inclou la Nacional 340 en el Barranc de la Batalla, i des del Barranc a Tudons. També el port de la Carrasqueta cap a Xixona i la pujada a la Font Roja des d'Alcoi. Estan condicionades la carretera Alcoi-Banyeres, i les de Banyeres a Beneixama i Biar. La carretera de Beneixama a Xixona, i de Penàguila a Alcoleja. Atenció també en la carretera de Biar a Castalla, d'Onil a Biscoi, i el tram de la CV-801 en Ibi. Ja en el Comtat tenim el tram de Benifallim a Benilloba, de la Vall d'Alcalà a Tollos, i de Sella i Alcoleja cap a la Vila Joiosa