El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Atenció Alcoyano i Atzeneta! Els estadis catalans ja poden acollir 1000 espectadors, mentre que els valencians, 150

El Twitter del Nàstic
  • En dues setmanes, podria donar-se la situació que en els camps catalans on jugaren Alcoyano i Atzeneta pogueren entrar 1000 persones, i ací només 150 

Ha quedat demostrat que el suport del públic als estadis pot ser determinant en el desenllaç d'un partit de futbol molt disputat. Els catalans, de moment, juguen amb avantatge, perquè la seua Generalitat els autoritza a entrar fins a 1000 persones. A El Collao o el Regit, 150 només.

Greuge comparatiu, desigualtat de condicions. Els equips valencians de futbol només poden acollir 150 persones als seus estadis, mentre que els catalans, fins a 1000. Ens alegrem pels veïns del nord, però al nostre territori els equips valencians juguen amb desigualtat de condicions.

Per sort l'Atzeneta juga a Eivissa i el Deportivo ja té la classificació per a la segona fase assegurada entre els tres primers, però en dues setmanes, arrancarà la segona sessió i s'enfrontaran a equips catalans.

Molt s'ha parlat en els últims mesos sobre la importància que té per als jugadors i el desenvolupament dels partits més disputats la presència de públic fidel en els estadis. Per espentar el seu equip, però també per demanar-los si cal, més implicació.

Doncs, els equips catalans de la Segona B, segons reconeix la Conselleria d'Interior a la seua web, permeten...

Es permet la presència de públic a les competicions esportives, excepte les competicions d’àmbit estatal i internacional de futbol i bàsquet de caràcter professional, amb les següents condicions:

  • A l'aire lliure, amb un aforament del 50% de l'autoritzat i un nombre màxim de 1.000 persones

Molt diferent al que succeix a camps com el de El Collao a Alcoi, o el Regit a Atzeneta, on només podran accedir-hi 150. Almenys mentre no hi haja canvis.

Equips com el Badalona, reflecteixen clarament a les seues xarxes aquest fet.

 

 

Pel que fa al Nàstic, per citar-ne un altre equip català de la Segona B, també comptarà amb 1000 persones en el seu enfrontament davant de l'Espanyol B. Així informa la premsa digital catalana.