El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Atenció emprenedors! Torna l'Agència Impuls de la Mancomunitat de forma presencial

Cita prèvia / Mancomunitat

L'organ supracomarcal ha impulsat la creació de 33 noves empreses des de la seua creació a 2016. Ací podeu demanar cita prèvia presencial. 

Després d'uns mesos d'oferir el servei de forma telemàtica a causa de la Covid-19, Cocentaina, Banyeres i Muro torna la presencialitat amb cita prèvia de l’Agència Impuls de la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat.

Aquest servei, que compta amb la col·laboració del CEEI Alcoi-València, tornarà a la presencialitat. Els municipis de Cocentaina i Muro tornaran a disposar del servei un dia al mes, i Banyeres l’acollirà cada dos mesos, en horari de 9.30 h a 14 h.

Els emprenedors i empreses dels municipis que integren la Mancomunitat poden sol·licitar de forma gratuïta la seua cita prèvia mitjançant el formulari habilitat a la pàgina web del CEEI, i a través de la Mancomunitat o les Agències de Desenvolupament Local (ADL) de Banyeres, Cocentaina i Muro.

Aquest servei d’atenció a empreses i persones emprenedores va assistir a 49 projectes i empreses en 2020, un 32% més que l’any anterior, i va ajudar a posar en marxa 5 noves empreses de diferents sectors. L’Agència Impuls ha impulsat la creació de 33 noves empreses des de la seua creació a finals de 2016 i ha ajudat a consolidar-ne altres 21, en més de 400 cites d’atenció individualitzada.